top of page

BETALINGSMETHODES

De aankopen kunnen uitsluitend online betaald worden met Visa, MasterCard, American Express, Carte Bleue, Maestro, Bancontact/Mister Cash en Paypal.

 

De Klant garandeert dat hij gewettigd is om online betalingen met één van de hoger vermelde betalingsmethodes uit te voeren en dat er voldoende dekking is op de bankrekening die gelinkt is aan de creditcard, de bancontactkaart om alle kosten die voorvloeien uit de transactie te dekken. Zoniet kan MarosEtti de bestelling weigeren.

 

Voor de afhandeling van de online betaling werkt Marosetti samen met Stripe. Het beveiligingssysteem dat gebruikt wordt, is één van de meest betrouwbare en beveiligde ter wereld. MarosEtti heeft geen toegang tot de confidentiële betalingsgegevens van haar Klanten en bewaart deze evenmin.

 

MarosEtti houdt zich het recht voor om elke bestelling te weigeren van een Klant waarmee een geschil loopt, of in het verleden een geschil gerezen is. MarosEtti kan eveneens een bestelling weigeren in geval van niet-betaling of gedeeltelijke betaling van een vorige bestelling van de Klant.

bottom of page