Over Els Demeersman

Els Demeersman is een zelfstandige, modebewuste vrouw. Na verschillende jaren in het noorden van Italië gewerkt te hebben is de passie voor de Italiaanse producten en mode alleen maar in kracht toegenomen.Elk vrij moment dat Els had besteedde ze aan het ontdekken van grote bekende Italiaanse modemerken. Van haute couture tot handtassen, van schoenen tot sieraden. Het geluk te mogen vertoeven tussen een prachtige natuur en artisanale mensen was voor Els een echt paradijs. Echt de place to be!

Interesse in kalligrafie

Al op zeer jonge leeftijd werd Els aangetrokken tot kunst in al zijn vormen. Van hedendaagse kunst tot moderne kunst. Daaruit ontstond ook haar interesse voor kalligrafie. Ze vindt het heerlijk te werken met verschillende letters. Verder was en is mode haar passie, haar uitlaatklep. Als 15-jarig meisje nam ze de wijde broeken van haar 2 jaar oudere broer en verknipte deze in een driekwart broek met strakke taille en nog geen jaar later werd het de mode.

In Italië vond ze haar gading en daar voelde ze zich thuis. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, samen met haar fantasie geeft dit haar een brede kijk om nieuwe ontwerpen te creëren. Haar liefde gaat uit naar pure materialen van hoogstaande kwaliteit. De ontwerpen zijn een harmonisch samenspel van verschillende elementen die worden samengebracht tot een geheel. 

Het merk MarosEtti

Zo ontstond het idee voor het ontwerpen van handtassen en werd het merk MarosEtti boven het doopvont gehouden. De tassen zijn gericht op de zelfstandige vrouw met een hart voor mode en duurzame items. Ze hebben een klassieke uitstraling, met hier en daar een vleugje romantiek. Bovendien worden de tassen stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig soepel Italiaans leder. Alle metalen accessoires worden door Els zelf ontworpen en vervaardigd in familiale bedrijven. De exclusieve tassen worden vervaardigd uit Italiaans biologisch leder. Alom een fascinerende collectie, bekleed met een eigentijdse moderne touch.

Bekijk onze producten

Klassiek,maar toch speels

De MarosEtti handtas is klassiek, maar toch speels, met contrasterende kleuren. Je kan hier overdag makkelijk mee naar je werk en 's avonds naar een feestje. Het montagestuk (of rokje) is apart verkrijgbaar. De binnenzijde van elke tas bestaat uit passion - fuchsia leder van de hoogste kwaliteit.

De "non-seasonal" tassen worden door Els in België ontworpen en in Italië stuk voor stuk met de hand gemaakt. Hierdoor zijn het tijdloze stukken die niet onderhevig zijn aan de gekende modegrillen. MarosEtti staat voor eenvoud en klasse!

Bekijk onze collecties